Esküvői honlapkészítés

A Ti nagy napotok szervezéséhez egy kis segítség (ami nem is olyan kicsi :) )

….. hol lesz? tudunk-e ott parkolni? mi lesz a menü? milyen zenét fog játszani a zenekar? szálláslehetőség lesz? ajándékon gondolkodtatok már…?
Ilyen, és ehhez hasonló kérdéseket fogtok kapni, amint kiderült esküvőre készültök.

Ezek megválaszolása (bár örömteli) rengeteg időt vesz igényben.  Ehhez kínálunk Nektek segítséget!
Egy weboldal, ami csak a Tiétek….és ami az összes információt, választ tartalmazza. És még sok mást is, így például akár: térkép, ültetésrend, menü,  ajándéklista, blog bejegyzések és fotók, esetleges változások, vagy bármi más, amiről tájékoztatni szeretnétek a vendégeket.
Ezzel az oldallal nemcsak a saját dolgotokat könnyítitek meg, hanem a meghívottakét is, hiszen elég, ha csak ránéznek a honlapotokra és máris az összes információ birtokában lesznek.Üzenetküldésre is van lehetőség, így a meghívott vendégek is tudnak Benneteket tájékoztatni, vagy kérdést feltenni, ez segíti a gyors és egyszerű kommunikációt.

Hogyan is készül, mi a Ti teendőtök?
Nagyon egyszerű. (A minta honlap alapján elkészítjük a Ti oldalatokat…) Csak elkülditek részünkre milyen menüpontokat szeretnétek és  mi testreszabjuk a Ti fotóitokkal és feltöltjük az általatok küldött menüpontokkal és információkkal.
Az oldal átadása után, akár Ti saját magatok is szerkeszthetitek, új információkat, képeket tölthettek fel, gyorsan és egyszerűen. Az oldal természetesen mobilon és tableten is megfelelően látható.
A kiküldött meghívóra akár már fel is kerülhetne a közös honlapotok címe, vagy akár modern formában QR kódja.


Az esküvői honlap ára: 49.900 Ft, mely tartalmazza a .hu végződésű domain díját, amely címen keresztül elérhető lesz honlapotok, illetve a tárhely éves díját is.
(További felmerülő költség és havidíj nincs.)

Az alábbi képekre kattintva a minta oldalaink működés közben is megtekinthetőek!

demo1

demo2

Érdeklődés, megrendelés esetén jelentkezzetek a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeink valamelyikén és felvesszük Veletek a kapcsolatot!

 

 

Kulcsszavak, amikre keresve oldalainkra juthat: honlapkészítés webhosting honlapkészités honlapkeszites honlaptervezés készítés honlaptervezés weblap weboldal honlap készítés tervezés weblapkészítés weblaptervezés weblap webszerkesztés webdesigner honlapkészítés webdesign üzleti honlapkészítés tartalomkezelő CMS Joomla content manager webfejlesztés webfejlesztő webfejlesztes joomla honlapkészítés karbantartás honlap karbantartás szerkeszthető honlapkészítés szerkesztheto honlapkeszites Honlap készítés honlap fejlesztés Weboldal elkészítés honlap elkészítés Online Weboldal készítés Online honlap készítés Honlap készítés Weboldal készítés Weboldal fejlesztés honlap fejlesztés honlap elkészítés Online Weboldal készítés Online honlap készítés Honlap készítés Weboldal készítés Weboldal fejlesztés honlap fejlesztés Weboldal elkészítés honlap elkészítés Online Weboldal készítés Online honlap készítés Webáruház készítés Webshop készítés Webshop fejlesztés webáruház fejlesztés webáruház elkészítés webáruház készítés

Copyright © 2002-2015 PolarSys Informatika - Honlapkészítés
Kiemelt honlapjaink: Esküvői torta | Esküvői fotózás | Esküvői zenekar | Esküvői vőfély | Sírkőkészítés