levelek másolása, átmentése importálása webmailre (átmásolás)

Ezt két féle módon is meg tudja tenni:

A.
Váleményünk szerint a legegyszerűbb az, ha pl Oultook-ot használ és akkor könyebben át tudja látni a folyamatot.
Ennek a lényege, hogy beállítja az outlookban mindkét levelezést, a régi szerverét is, ahonnan át szeretné hozni, illetve az új szerverét is, ahova át szeretné hozni, és oulookon keresztül (IMAPra beállítva) átmásolja.
Lépések:
1. Outlookban: Eszközök/Fiókok menüpontnál kattintson a jelenlegi levelező fiókra. Itt aztán a POP fiókot IMAP ra kell állítani és a bejövő levelek kiszolgálója legyen  régi szerver IP címe.
2. Hozzon létre egy új IMAP fiókot, de az új szervernek az elérhetőségeit adja meg. (pl bejövő levelek kiszolgálója az új szerver IP címe)

Így aztán láthatja a régi és új fiókját. Itt egyszerűen kijelöli a leveleket/mappákat és átteszi a régiből az újba és jó lesz!

 

Másik lehetőség:

B. Webes felületen keresztül
1. Lépjen be a webes levelezőre : ÖNDOMAINJA.HU/webmail
2. Itt válassza ki a Horde levelező
3. Itt válassza ki a Mail/levelezésnél: "OPTIONS" menü majd a "POP3 Fetch Mail" . Kérjük töltse ki a megfelelő adatokkal
(Megjegyzés: előbb hozza létre a könyvtárat ahova le szeretné tölteni, adatok megadása közben már nem tud újat létrehozni, vagy a menüben a 'folders' alatt "Subscribe" ha már van olyan mappa ahova le kívánja tölteni)
(4. ha csak ki szeretné próbálni, kérjük a "Leave mail on server" funkciót igénybe venni, ezután a mentés után fenn a menüsorban megjelenik egy "FETCH" gomb. Kattintson ide.)
5. Az ezután megjelenő oldalon a "Fetch mail" gombra kattint, itt letölti a leveleket megadott könyvtárba (ha több mailboxot adott meg akkor a legördülőből válassza ki melyiket akarja letölteni ellenkező esetben 'All'.)

Utána vagy megnézi mókusmail-el, vagy horde, és látni fogja a leveleit.

Ha magyar a felülete akkor lehívás néven szerepel a Patch.

PÉLDA:
Szerver 193.202.88.48 (a szolgáltatója adja meg, IP)
Port: nem kell kitölteni
Alias: nem kell kitölteni
Név: info(kukac)pelda.hu (fiók név)
Jelszó: fiók jelszó

Kulcsszavak, amikre keresve oldalainkra juthat: honlapkészítés webhosting honlapkészités honlapkeszites honlaptervezés készítés honlaptervezés weblap weboldal honlap készítés tervezés weblapkészítés weblaptervezés weblap webszerkesztés webdesigner honlapkészítés webdesign üzleti honlapkészítés tartalomkezelő CMS Joomla content manager webfejlesztés webfejlesztő webfejlesztes joomla honlapkészítés karbantartás honlap karbantartás szerkeszthető honlapkészítés szerkesztheto honlapkeszites Honlap készítés honlap fejlesztés Weboldal elkészítés honlap elkészítés Online Weboldal készítés Online honlap készítés Honlap készítés Weboldal készítés Weboldal fejlesztés honlap fejlesztés honlap elkészítés Online Weboldal készítés Online honlap készítés Honlap készítés Weboldal készítés Weboldal fejlesztés honlap fejlesztés Weboldal elkészítés honlap elkészítés Online Weboldal készítés Online honlap készítés Webáruház készítés Webshop készítés Webshop fejlesztés webáruház fejlesztés webáruház elkészítés webáruház készítés

Copyright © 2002-2015 PolarSys Informatika - Honlapkészítés
Kiemelt honlapjaink: Esküvői torta | Esküvői fotózás | Esküvői zenekar | Esküvői vőfély | Sírkőkészítés