Mennyi időt vesz igénybe a domain átregisztráció? Jár e leállással az áregisztráció?

A domain átregisztráció

.HU:
Az igénylőlap megköldésétől számítva körülbelül 24 órán belül már át is lesz regisztrálva a domain név.
Kérésre minden esetben úgy oldjuk meg az átregisztrációt, hogy az a lehető legkisebb leállással történjen meg. (Legtöbb esetben nincs leállás) Ekkor megadjuk a hozzáféréseket a tárhelyhez és Ön beállíthatja, így mikor elindul az átregisztráció vagy a régi vagy az új tárhelyre mutat és a látogatói nem vesznek észre semmit. A végén a domain "beáll" az új tárhelyre.

NEMZETKÖZI (pl: com/net...) NEVEK:
A nemzetközi nevek átregisztrációja általában 1 nap, de maximum 9 nap.
Ehhez az alábbi szabályok tartoznak:
  1. Legyen biztos benne, hogy a domainhoz megadott e-mail címéhez teljes joggal hozzáférhet. Az átregisztrációs folyamat e-mail érvényesítés alapú , így amennyiben az e-mailt nem tudja fogadni, az átregisztrálás sikertelen!
  2. Legyen biztos abban, hogy a domain neve nem járt le. Hasznos, ha a domain lejárat elõtt 9 nappal indítja el az átregisztrációt! Így elég idõ lesz az átregisztrációhoz
  3. Minden .com, net, .info, .us ,.biz és .org átregisztrációhoz AUTH KÓD szükséges. Kérjük ezt a kódot kérje ki a JELENLEGI regisztrátortól, ahonnan el szeretné hozni a nevet.
  4. 60 NAPNÁL fiatalabb domain neveket nem tudunk átregisztrálni a regisztrációs szabályzat miatt!
  5. Legyen biztos abban, hogy domain neve nincs ZÁROLVA! Amennyiben igen, kérjük oldja fel ezt a zárolást (LOCK) a jelenlegi regisztrátornál!
  6. Még hátra van a máshol kifizetett idõtartamból? Semmi probléma! Amikor átregisztrálja a domaint hozzánk, addig tartjuk fennt míg máshol kifizette! A nálunk kifizetett díj is hozzáadódik a lejárati idõtartamhoz!

Kulcsszavak, amikre keresve oldalainkra juthat: honlapkészítés webhosting honlapkészités honlapkeszites honlaptervezés készítés honlaptervezés weblap weboldal honlap készítés tervezés weblapkészítés weblaptervezés weblap webszerkesztés webdesigner honlapkészítés webdesign üzleti honlapkészítés tartalomkezelő CMS Joomla content manager webfejlesztés webfejlesztő webfejlesztes joomla honlapkészítés karbantartás honlap karbantartás szerkeszthető honlapkészítés szerkesztheto honlapkeszites Honlap készítés honlap fejlesztés Weboldal elkészítés honlap elkészítés Online Weboldal készítés Online honlap készítés Honlap készítés Weboldal készítés Weboldal fejlesztés honlap fejlesztés honlap elkészítés Online Weboldal készítés Online honlap készítés Honlap készítés Weboldal készítés Weboldal fejlesztés honlap fejlesztés Weboldal elkészítés honlap elkészítés Online Weboldal készítés Online honlap készítés Webáruház készítés Webshop készítés Webshop fejlesztés webáruház fejlesztés webáruház elkészítés webáruház készítés

Copyright © 2002-2015 PolarSys Informatika - Honlapkészítés
Kiemelt honlapjaink: Esküvői torta | Esküvői fotózás | Esküvői zenekar | Esküvői vőfély | Sírkőkészítés